Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης Ιστοσελίδας The GongLove Gallery

ΓΕΝΙΚΑ

To  «The GongLove Gallery» το οποίο συνδέεται με τη διαδικτυακή διεύθυνση www.gonglove.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα του διαδικτύου που δημιουργήθηκε από «Το Εργαστήρι της Τέχνης των Γκονγκ GongLove ArtLab», Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που εδρεύει στo Αιγάλεω, οδός Ζακύνθου 9, Τ.Κ. 122 43, ΑΦΜ: 997781900, με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: gallery@gonglove.gr  και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης με αριθμό: +30 2114059522.

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών του www.gonglove.gr από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα αυτή. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του www.gonglove.grακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του www.gonglove.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Το www.gonglove.gr δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα της επιχείρησης όσο και των παρεχομένων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγών. Η επιχείρηση, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ασφάλεια και Προσωπικά Δεδομένα

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του παρόντος δικτυακού τόπου υπόκειται στους παρόντες όρους χρήσης και στις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου και του Ευρωπαϊκού Δικαίου. Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική νομοθετική ρύθμιση θα έχει αυτομάτως και άνευ ετέρου εφαρμογή στη διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του παρόντος δικτυακού τόπου.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Γενικοί και Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας www.gonglove.gr περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά των χρηστών δεδομένα, τα οποία οι ίδιοι μας παρέχουν κατά τη διάρκεια των παραγγελιών τους στην παρούσα ιστοσελίδα.

Ειδικότερα:

Συλλογή Πληροφοριών

Oι χρήστες του www.gonglove.gr μπορούν να επισκέπτονται την προαναφερόμενη ιστοσελίδα, χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους, εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν email.

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το www.gonglove.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το www.gonglove.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές. Το www.gonglove.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη, που δεν συνδέεται με αυτό, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

Χρήση των Πληροφοριών.

Το www.gonglove.gr συλλέγει τρεις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες:

  • στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης,
  • στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το www.gonglove.gr,
  • στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει για να λάβει ενημερωτικά δελτία μέσω email.

Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα ζητηθεί από το χρήστη – πελάτη το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής του, η ηλεκτρονική του διεύθυνση, το τηλέφωνο του και ο τρόπος πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας.

Συμπληρωματικά μπορεί να ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που τυχόν έχει ζητήσει. Το www.gonglove.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνει ο εκάστοτε χρήστης – πελάτης κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί του αναφορικά με:

  • (i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του,
  • (ii) την επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του σε κάθε αναγκαία περίπτωση,
  • (iii) νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το www.gonglove.gr,
  • (iv) ειδικές προσφορές του www.gonglove.gr.

Οι χρήστες – πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν επιθυμούν ή όχι να λαμβάνουν τέτοιου είδους μηνύματα – επικοινωνίες από το www.gonglove.gr αποστέλλοντας σχετικό αίτημα τους μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση gallery@gonglove.gr. Το www.gonglove.gr δεν συλλέγει ούτε αρχειοθετεί ηλεκτρονικά στοιχεία χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών.

Πρόσβαση στις Πληροφορίες.

Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του χρήστη – πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο πρόσωπο του www.gonglove.gr. Η εκ μέρους του χρήστη προσκόμιση των προσωπικών του δεδομένων, σημαίνει ότι συναινεί τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπεύθυνους του www.gonglove.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν ανωτέρω.

Σε καμία άλλη περίπτωση το www.gonglove.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη – πελάτη χωρίς πρότερη δική του συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού.  Κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή από δικαστική απόφαση, επιτρέπονται η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων του χρήστη – πελάτη, τα οποία έχουν συλλεχθεί διαδικτυακά, χωρίς την εκ μέρους του πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

Εγγραφή / Σύνδεση στον Προσωπικό σας λογαριασμό

Μέσα από την επιλογή «Σύνδεση / Εγγραφή» στην κορυφή της ιστοσελίδας, μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας ή του αιτήματος προσφοράς σας, το ιστορικό των προηγούμενων παραγγελιών σας και να τροποποιείτε τα προσωπικά σας στοιχεία. Μπορείτε να κάνετε παραγγελία και χωρίς δημιουργία λογαριασμού, σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχετε τις δυνατότητες που σας παρέχει η δημιουργία λογαριασμού.

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας εφόσον δημιουργήσετε λογαριασμό είναι δύο: Το Όνομα Χρήστη (Username) και το Συνθηματικό (Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας  – Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλετε το Συνθηματικό όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητας τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας τους ή διαρροής τους θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το www.gonglove.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Περιορισμός ευθύνης

Το www.gonglove.gr στα πλαίσια των συναλλαγών του από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το αναφερόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους χρήστες – πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου «όπως ακριβώς έχουν». Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.gonglove.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού Δικαίου και των Διεθνών Συμβάσεων. Ως εκ τούτων:

Α. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Β. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, η οποία επιτρέπεται μόνον κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης του Εργαστηρίου της Τέχνης των Γκονγκ GongLove ArtLab, ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Γ. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα www.gonglove.gr ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του καταστήματος ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Το σήμα PAISTE AUTHORIZED GONG CENTER χρησιμοποιείται κατόπιν σχετικής έγκρισης από την εταιρεία Paiste GmbH & Co. KG.

Αλλαγές  – Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Συνεχώς το www.gonglove.gr έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, ανανεώνοντας, με αυτόν τον τρόπο, και τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσεις. Συστήνεται η από μέρους των χρηστών ανάγνωση αυτών σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο τους.

Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

Διαδικασία Παραγγελίας

Η διαδικασία παραγγελίας περιγράφεται αναλυτικά στη σελίδα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης.

Αποστολή – Παράδοση Προϊόντων

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του.  Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες του www.gonglove.gr , οι οποίοι θα ενημερώνονται για το ακριβές κόστος της εκάστοτε αποστολής πριν από την υποβολή της τελικής τους παραγγελίας. Το www.gonglove.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, για κάθε όμως καθυστέρηση, που δεν οφείλεται σε δική μας υπαιτιότητα, το www.gonglove.gr δεν αναγνωρίζει την οποιασδήποτε ευθύνη.

Προβλεπόμενος χρόνος αποστολής

Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας, σας ενημερώνουμε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά για πιθανή καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας ενώ διατηρείτε το δικαίωμα ακύρωσης αυτής και επιστροφή των χρημάτων σας ή αντικατάστασης του επιλεγμένου προϊόντος με κάποιο άλλο.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ.

α) Αποστολή με μεταφορική ή ταχυμεταφορική ή ταχυδρομική εταιρεία:

Συνήθως η αποστολή γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική ή ταχυμεταφορική ή ταχυδρομική εταιρεία εταιρεία της επιλογής μας. Η χρέωση των μεταφορικών βαρύνει τον πελάτη, γίνεται κατόπιν σχετικής ενημέρωσης ή συνεννόησης  και αφορά την παράδοση των προϊόντων στην πόρτα (πεζοδρόμιο) του πελάτη. Η παράδοση σε όροφο μπορεί να επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση ανάλογα με το πρακτορείο και το είδος προς παράδοση.

β) σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί η παραγγελία σας να παραδοθεί εναλλακτικά και με δικά μας μεταφορικά μέσα.

2. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Μπορείτε να παραλαμβάνετε μόνο συγκεκριμένα προϊόντα (π.χ. βιβλία, cd, t-shirt και λοιπά άμεσα διαθέσιμα προϊόντα) σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες κατόπιν συνεννόησης, από την έδρα μας στο  Αιγάλεω, οδός Ζακύνθου αρ. 9, Τ.Κ. 12243, μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και κατόπιν συνεννοήσεως ότι υπάρχουν τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει και θα βρίσκονται εκεί κατά την ημερομηνία και ώρα παραλαβής τους.

Επιστροφές Προϊόντων / Υπαναχώρηση

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, ελλιπή εξαρτήματα, κλπ.

Όλα τα πακέτα συσκευάζονται και τοποθετούνται με απόλυτη προσοχή και ασφάλεια. Κανένα προϊόν δεν αποστέλλεται χτυπημένο ή σε κατάσταση που προσδίδει υλική ζημιά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε ανοιχτό δέμα, χτυπημένο ή και κατεστραμμένο, παρακαλείσθε να μην το παραλαμβάνετε, γιατί η υπαιτιότητα είναι της μεταφορικής. Σε περίπτωση που κάνετε την παραλαβή παρόλα αυτά και διαπιστώσετε την οποιαδήποτε υλική ζημιά η ευθύνη είναι καθαρά του πελάτη.

Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της ιστοσελίδας www.gonglove.gr προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στο www.gonglove.gr ή στους προμηθευτές αυτού, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο καθώς και τυχόν συνοδευτικά έγγραφα (π.χ. δελτίο αποστολής, απόδειξη λιανικής κλπ.).  Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν το www.gonglove.gr .

Επίσης, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο καθώς και τυχόν συνοδευτικά έγγραφα (π.χ. δελτίο αποστολής, απόδειξη λιανικής κλπ.). Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη.

Πληροφορίες για τις επιστροφές προϊόντων διαθέσιμων κατόπιν παραγγελίας δείτε στην σχετική επόμενη παράγραφο.

Προϊόντα Διαθέσιμα Κατόπιν Παραγγελίας

Τα προϊόντα μας ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες   τα Άμεσα Διαθέσιμα και τα Διαθέσιμα Κατόπιν Παραγγελίας.

  • Τα «Άμεσα Διαθέσιμα», είναι προϊόντα διαθέσιμα στην αποθήκη μας.
  • Τα «Διαθέσιμα Κατόπιν Παραγγελίας» προϊόντα, δεν είναι Άμεσα Διαθέσιμα και θα πρέπει να παραγγελθούν στους προμηθευτές μας ή και να παραχθούν ειδικά για εσάς.

Ειδικότερα για  τα προϊόντα των κατηγοριών Γκονγκ, Ωδικοί Λέβητες, Διαπασών και άλλα μουσικά όργανα, θα πρέπει να προκαταβάλετε το 100% της αξίας τους συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, με την οριστικοποίηση της παραγγελίας.

Τα προϊόντα αυτά δεν μπορούν να επιστραφούν, παρά μόνο εάν  αποδεδειγμένα πρόκειται για υπαιτιότητα δική μας. Δηλ. α) Λάθος στην παραγγελία β) Λάθος στη τιμολόγηση γ) Λάθος στην αποστολή δ) Ζημιά κατά τη μεταφορά ε) Κατασκευαστικό ελάττωμα το οποίο θα καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος.

Στις παραπάνω περιπτώσεις έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν  εντός 14 ημερών από την ημέρα παράδοσης, με βάση τους όρους που περιγράφονται στη παράγραφο Επιστροφές Προϊόντων / Υπαναχώρηση των Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης Ιστοσελίδας The GongLove Gallery.

Το www.gonglove.gr έχει την υποχρέωση ν΄ αντικαταστήσει τα ελλαττωματικά προϊόντα «Διαθέσιμα Κατόπιν Παραγγελίας», αναλαμβάνοντας τα έξοδα επιστροφής, καθώς επίσης και τα έξοδα αποστολής του καινούργιου προϊόντος.

Σε περίπτωση που η επιστροφή των ελλαττωματικών προϊόντων δεν πραγματοποιηθεί εντός των 14 ημερών από την ημέρα παράδοσης, το www.gonglove.gr έχει το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή των προϊόντων και την αντικατάστασή τους.

Εγγυήσεις Προϊόντων

Τα προϊόντα που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας μας, συνοδεύονται από σχετικές εγγυήσεις των κατασκευαστών, όπου υφίστανται. Το www.gonglove.gr δεν παραχωρεί καμία επιπλέον εγγύηση.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο για όσο διάστημα δεν έχει ξεκινήσει η εκτέλεσή της, μέχρι δηλαδή την οριστικοποίηση τυχόν λεπτομερειών της παραγγελίας και την επιβεβαίωση της πληρωμής. Η ακύρωση παραγγελίας γίνεται είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) από τον πελάτη, είτε τηλεφωνικά. Έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) αλλά και από τον λογαριασμό σας εφόσον έχετε εγγραφεί στην ιστοσελίδα.

Τρόποι Πληρωμής

Για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των πελατών μας που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας, το www.gonglove.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK, ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 0026.0624.13.0200408049
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ): ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΩΝ ΓΚΟΝΓΚ GONGLOVE ARTLAB,
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ (ΑΓΓΛΙΚΑ): GONGLOVE ARTLAB
IBAN: GR4902606240000130200408049
BIC/SWIFT: ERBKGRAA

2. Με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας μέσω του συστήματος Viva Payments

Το Viva Payments είναι ελληνικό σύστημα συναλλαγών στο διαδίκτυο, αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή σας με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας που έχει εκδοθεί στην Ελλάδα στο όνομά σας. Αφού λάβουμε την παραγγελία σας, δημιουργούμε μια ειδική εντολή πληρωμής με το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας συμπεριλαμβανομένων των όποιων εξόδων αποστολής, την οποία λαμβάνετε σε ένα ειδικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail). Το σύστημα Viva Payments σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε με αυτόν τον τρόπο, μέσω της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και άλλους εναλλακτικούς τρόπους (με κωδικό κατάθεσης μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής και άλλα). Η όλη διαδικασία της πληρωμής μέσω της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας, γίνεται στο ασφαλές περιβάλλον του Viva Payments χωρίς εμείς να έχουμε καμία πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας σας, και χωρίς επιπρόσθετα έξοδα. Όλα τα στάδια της διαδικασίας χρέωσης των καρτών είναι πιστοποιημένα κατά PCI-DSS, παγκόσμια αναγνωρισμένο και υποχρεωτικό πρότυπο πιστοποίησης ηλεκτρονικών συναλλαγών. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, εφόσον η κάρτα σας γίνει αποδεκτή από το σύστημα Viva Payments, λαμβάνετε στο e-mail που δηλώνετε κατά τη διάρκεια της συναλλαγής και το οποίο πρέπει να συμπίπτει με το e-mail που υποβάλλατε στην παραγγελία σας, μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει τα στοιχεία της συναλλαγής και ειδικό σύνδεσμο όπου μπορείτε να μεταφορτώσετε το αποδεικτικό της πληρωμής. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail gallery@gonglove.gr και στο τηλ. +302114059522.

Ασφάλεια Πληρωμών μέσω του συστήματος ViVa Payments.

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων των πιστωτικών καρτών των πελατών της, η VivaPayments χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EV SSL-128bit, σε συνεργασία με την εταιρία Thawte, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών. Βάσει του συγκεκριμένου πρωτοκόλλου τα απόρρητα δεδομένα είναι αποθηκευμένα μόνο σε κρυπτογραφημένη μορφή στα συστήματα της, χωρίς άμεση σύνδεση με το διαδίκτυο και μεταφέρονται κρυπτογραφημένα στις συνεργαζόμενες Τράπεζες. Η πρόσβαση στα συστήματα της VivaPayments ελέγχεται από Firewalls, που απαγορεύουν την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα δεδομένα. Για τη μέγιστη προστασία των δεδομένων και όπως επιβάλει το πρότυπο PCI-DSS, η VivaPayments χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας συστήματα εντοπισμού κακόβουλων επιθέσεων (Intrusion Detection και Denial of Service Protection Systems). Σε επίπεδο φυσικής πρόσβασης, η VivaPayments φιλοξενεί το σύνολο των υποδομών της σε πιστοποιημένο PCI-DSS data center της εταιρείας Rackspace (Level 1 Certified Services Provider) στη Μ. Βρετανία, το οποίο εποπτεύεται ηλεκτρονικά 24×7 από την εταιρία Obrela Security Industries. Όλα τα συστήματα έχουν ακολουθήσει αυστηρή διαδικασία hardening, σύμφωνα πάντα με όσα επιβάλλουν τα πρότυπα PCI-DSS.
Το www.gonglove.gr δεν έχει πρόσβαση στα τραπεζικά σας δεδομένα, και δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικές με την τράπεζα σας ή με την πιστωτική σας κάρτα. To www.gonglove.gr δεν θα ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή απώλειες (άμεσες ή έμμεσες) που θα υφίσταται πελάτης του οποίου ή κάρτα χρησιμοποιείται παράνομα ή χρησιμοποιείται με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.
To www.gonglove.gr δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιά που πιθανόν προκληθεί στον εξοπλισμό του υπολογιστή σας από ιούς, worms, προγράμματα spyware, ή άλλα παρεμφερή κατά τη διάρκεια της σύνδεσης σας με την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε πρόγραμμα anti-virus, firewalls και ότι τα υπόλοιπα προγράμματα προστασίας του υπολογιστή σας είναι ενημερωμένα.

Τιμές των πωλούμενων προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (6% για βιβλία, 24% για τα υπόλοιπα είδη). Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.gonglove.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

Δείγματα Προϊόντων

Μπορείτε να δείτε από κοντά συγκεκριμένα δείγματα γκονγκ και άλλων μουσικών οργάνων ή ειδών ανάλογα της διαθεσιμότητας δείγματος, σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες κατόπιν συνεννόησης, στο υποκατάστημά μας, στο Αιγάλεω, Πρότυπο Κέντρο GongLove Harmony, οδός Ζακύνθου αρ. 9, Τ.Κ. 12243.

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (πχ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά, προκειμένου να σας ενημερώσουμε και να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με τις τυχόν αλλαγές (π.χ. ημερομηνία παράδοσης), που για λόγους ανωτέρας βίας μπορεί να προκύψουν.

Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Η ιστοσελίδα www.gonglove.gr έχει δημιουργηθεί και ελέγχεται από Το Εργαστήρι της Τέχνης των Γκονγκ GongLove ArtLab  και η Ελληνική Νομοθεσία ρυθμίζει ό,τι σχετίζεται με την χρήση της.

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Αθήνας.